Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika - Esenyurt'ta korkutan yangın, aralarında bebeklerinde ... - Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi.

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika - Esenyurt'ta korkutan yangın, aralarında bebeklerinde ... - Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi.. Boya ve tiner bulunan depodaki yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor. İstanbul esenyurt'ta sabah saatlerinde palet fabrikasında çıkan yangın bitişikteki fabrikalara da sıçradı. Fabrikanın bahçesindeki malzemeler alev alev yanıyor. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Gündem 18 saat önce i̇stanbullular bayram tatili için yollarda.

İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek müdahalede bulundu. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında başlayan yangın büyüyerek diğer fabrikalara da sıçradı. Esenyurt'ta araç klimaları üreten 3 katlı bir fabrikanın bodrum katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Esenyurt'ta yangın çıkan apartmanda 12 kişi mahsur kaldı ...
Esenyurt'ta yangın çıkan apartmanda 12 kişi mahsur kaldı ... from i4.hurimg.com
Esenyurt yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Cumhurbaşkanı erdoğan yüz yüze eğitim için ta. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. İstanbul esenyurt'ta tekstil ürünleri için lastik üretimi yapılan 5 katlı bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. 15 şubat 2020 117 0. İstanbul valiliği ve i̇bb'den yapılan son dakika açıklamasında yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Çatılar alev alev yanarken, 2'si çocuk 3 kişi. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi'nde bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını belirtti. Esenyurt'taki yangın saat 07.30 sıralarında çıktı. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı. Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Katında henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı. Çatılar alev alev yanarken, 2'si çocuk 3 kişi. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt fatih sanayi sitesinde yangın çıktı. Esenyurt yangın etiketine sahip 3 sonuç bulundu. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Apartmanda mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in.

Esenyurt'ta yangın faciası: Anneanne ve torunu hayatını ...
Esenyurt'ta yangın faciası: Anneanne ve torunu hayatını ... from foto.sondakika.com
Bina sakinleri sokağa çıkarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bulunan bir sanayi sitesinde yangın meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında başlayan yangın büyüyerek diğer fabrikalara da sıçradı. İstanbul esenyurt 'tan son dakika haberi geldi. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını belirtti.

Çatılar alev alev yanarken, 2'si çocuk 3 kişi.

İstanbul esenyurt'ta tekstil ürünleri için lastik üretimi yapılan 5 katlı bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Bina sakinleri sokağa çıkarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını belirtti. Yangında ölen ya da yaralanan yok. Boya ve tiner bulunan depodaki yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor. İstanbul esenyurt 'tan son dakika haberi geldi. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Sokakta bulunan, tekstil ürünleri için lastik üretiminin yapıldığı fabrikanın 3. Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Esenyurt yangın etiketine sahip 3 sonuç bulundu. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt fatih sanayi sitesinde yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Esenyurt yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

Esenyurt'ta yangın, mahsur kalanları itfaiye kurtardı ...
Esenyurt'ta yangın, mahsur kalanları itfaiye kurtardı ... from i2.cnnturk.com
İsanbul valiliği yangının kontrol altına alındığını duyurdu. 09 ocak 2019, 16:16 dha. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın yandaki binanın çatısına sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Fabrikanın bahçesindeki malzemeler alev alev yanıyor. Mahalle sakinlerinin yangın tüpleriyle söndürmeye çalıştığı yangına, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti.

Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi'nde bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'taki yangın saat 07.30 sıralarında çıktı. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Boya ve tiner bulunan depodaki yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Yangından etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. İstanbul esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Apartmanda mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay yerinde polis ve itfaiyenin çalışması sürüyor yangın son dakika. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.